Welkom bij Beauty Celine – Jouw Stijl, Onze Passie

Bij Beauty Celine geloven we dat je kapsel meer is dan alleen een look – het is een expressie van jouw persoonlijkheid en stijl. Onze kapsalon, gelegen in het hart van Oudedijk 498, 3061 AX Rotterdam, verwelkomt klanten van alle leeftijden en achtergronden voor een onvergetelijke ervaring in haarverzorging en styling.

Onze Geschiedenis

Al meer dan een decennium staat Beauty Celine synoniem voor uitmuntendheid in de kappersindustrie. Wat begon als een bescheiden salon is uitgegroeid tot een bloeiend centrum van creativiteit en vakmanschap. Onze oprichter, Celine, heeft haar passie voor haar en schoonheid omgezet in een plek waar klanten zich thuis voelen en hun vertrouwen in onze deskundige handen leggen.

Ons Team

Bij Beauty Celine streven we ernaar om de allerbeste te zijn in wat we doen. Ons team bestaat uit ervaren stylisten en coloristen die constant streven naar perfectie. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door regelmatige bijscholing en training, zodat we jou altijd kunnen voorzien van de meest moderne en stijlvolle looks.

Onze Filosofie

Bij Beauty Celine draait alles om jou. We luisteren naar je wensen en streven ernaar om een unieke look te creëren die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid, levensstijl en natuurlijke schoonheid. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende nieuwe snit, levendige kleuraccenten of een speciale stijl voor een bijzondere gelegenheid, we zijn er om je te helpen stralen.

Onze Diensten

Of het nu gaat om knippen, kleuren, stylen of speciale behandelingen, bij Beauty Celine bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al jouw haarbehoeften te voldoen. We gebruiken alleen hoogwaardige producten die je haar gezond en stralend houden, en streven altijd naar resultaten die boven verwachting zijn.

Kom Langs en Ontdek Het Zelf

Bij Beauty Celine streven we ernaar om niet alleen je haar te transformeren, maar ook om een ontspannen en plezierige ervaring te bieden die je keer op keer wilt herhalen. Kom langs in onze salon, ontmoet ons team en ontdek zelf waarom Beauty Celine de ultieme bestemming is voor al je haarverzorgingsbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken, of loop gewoon binnen – we kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Beauty Celine, waar jouw stijl onze passie is.